Home > Over ons

Over ons

Wij maken samen met jou een behandeling waar rekening wordt gehouden met wat voor persoon je bent en wat je nodig hebt om jouw klacht aan te pakken. Wat voor mens ben je, sport je veel of nooit, welke leeftijd je hebt, heb je veel aan je hoofd, slaap je goed of niet, wat voor beroep heb je?

Wij houden tijdens de behandelingen rekening met wat je aankan en wat op jou van toepassing is. We stellen samen een gericht behandelplan en passen het aan om uiteindelijk je doel te bereiken.

Je krijgt oefeningen die je bijvoorbeeld uitgebreid thuis of tijdens school, werk of in de file kunt doen. Oefeningen zoals spierversterking, rek, strek, ontspanning, mobiliteit en coördinatie die jou helpen om de juiste houding en beweging in je dagelijks handelen te kunnen toepassen en vol te houden. Om zo je doel te bereiken. Zo kunnen we verschillende oefeningen geven voor twee verschillende personen die dezelfde klacht hebben.

We gaan creatief om met de oefeningen die bij Mensendieck horen. Bij de een duurt het zes weken, bij de ander acht, afhankelijk van hoe je bent en wie je bent! Je bent dus geen nummer waarbij een setje oefeningen hoort.

Kortom: Samen werken we aan je klacht. Bij ons leer je wat je eraan kunt doen, en als je er van af bent hoe je het zo kan houden. Ook als je al bij verschillende specialisten zonder resultaat geweest bent, zullen wij er alles aan doen om je te helpen.

“De kracht van ons is dat we naar je luisteren en de tijd voor je nemen!”

Contact opnemen

Openingstijden

Onze therapeuten

Miriam Lizier-Rodriguez Barrientos

Judith Stal

Onze praktijk